dijous, de desembre 08, 2005

 

Audiència pública sobre civisme 12 de desembre

El 12 de desembre audiència a l'Ajuntament

El dia 12 a les 18h hi haurà una audiència pública a l'Ajuntament de Barcelona per escoltar el que pensen els ciutadans sobre la ordenança sobre el civisme.

Per a poder accedir a la sala i intervenir (si es vol) cal enviar un mail a forum_participacio@mail.bcn.es indicant el nom, entitat si és el cas, telèfon de contacte i tema del projecte d'ordenança sobre el que anirà la intervenció. Hi ha de TERMINI FINS EL DIVENDRES 9 de DESEMBRE per enviar aquest mail. També et pots inscriure anant directament a una oficina que hi ha a l'Ajuntament (pregunta allí).

Animem a tothom a inscriure's i anar a la audiència a fer sentir de formes diverses la nostra oposició a aquesta ordenança cínica.

Comments:
Soy de la Plataforma AVE LITORAL y como esta ordenanza nos afecta por lo de las pancartas y por lo de las manifestaciones , deseo contactar con los convocantes de esa concentración para saber ¿Quienes sois? y que pretendeis reivindicar .. porque sobre el tema TOP MANTA , por ejemplo, es algo que considero no legal y deso dejar clara cual es vuestra y nuestra postura

escribeme al mail :
ave.sot@terra.es
Pedro V.
 
Salutacions: només volia dir-vos que a la secció "El tema comtal" dels fòrums de TV Comtal http://www.tvcomtal.com/indexxforum.html hem obert un espai per debatre sobre la proposta d'ordenança cívica i que hi esteu tots convidats a dir la vostra.
 
Amb aquest Ajuntament no hi ha res a fer. D'una banda es fan els progres, però de l'altra combaten totes les formes alternatives de viure i d'entendre la ciutat.
Això de les audiències públiques és una presa de pèl. Els agrada presumir de participatius, però després continuaran amb la seva política repressora. Ni tan sols permetran que la gent es manifesti amb pancartes.
Ja n'hi ha prou.
 
Last week at the FBR Open near Phoenix, seven players, including John Daly and Kenny Perry, used the SuperQuad, and nine, including Fred Funk, used the Burner. tennis Said Tiger: People can say whatever they want. But in between, Tiger's lost 2 stroke play events in Asia and he just lost again this past week in Dubai. He agrees that in the case of golfers with slow swing speeds, the square driver might be helpful.
 
Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?