dimecres, de desembre 07, 2005

 

Noves convocatòries contra l'ordenança cínica

Amb el civisme i la seva nova ordenança reguladora pretenen marcar les pautes de vida dels habitants d'aquesta ciutat. Un civisme que crida a la convivència i adhesió a la màquina-de-fer-calers, convidant a mirar cap una altra banda front els problemes reals de la misèria quotidiana.

La concentració de treballadores sexuals del 8 de novembre i la del dimarts 22 durant el consell de ciutat a la plaça de Sant Jaume van ser un primer pas de molts per protestar contra un projecte d’ordenança que atempta contra la llibertat pública dels sectors més exclosos de la societat, i un bon precedent per crear aliances entre tots els sectors que ens sentim discriminats i atacats per una possible aplicació de l'ordenança.

És quan ens ajuntem gent diversa amb roblemàtiques socials semblants que els polítics tremolen i es senten amenaçats, cal amplificar l’abast de les mobilitzacions per aturar l’ordenança des del carrer, defensant les nostres maneres de viure, l’accés als recursos bàsics i un ús públic del carrer.

És per consolidar aquestes aliances i per xerrar sobre les diferents iniciatives i propostes que diferent gent indignada (skaters, graffiters,
ocupes, col•lectius varis ...) volen començar una campanya intensiva contra l’ordenança, i que desembocarà en una gran manifestació el dissabte 17 de desembre a la plaça Universitat (dia en que s’acaba el termini d’al•legacions); i en una concentració el 22 de desembre a la plaça Sant Jaume, dia abans de l’aprovació de l’ordenança.



Convocatòries:


Dissabte 17 de desembre.

17:00h. Manifestació Plaça Universitat "El carrer és de tothom"


Dijous 22 de desembre.

Concentració Pl. Sant Jaume

Comments:
He is not alone in the belief that square drivers, as marketed by Nike and Callaway, will be fads. sports Choi plays Nike's Sumo2, and he won a tournament with it last fall. You have to be very cautious, he said. It just makes me feel good.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?